Hotels amb piscina climatitzada a Astúries

Astúries és d’aquells llocs que un cop els descobreixes prefereixes que ningú més no el conegui, ho vols només per a tu. És tan idíl·lica, singular i preciosa que no acabaríem ni en un dia a ressaltar tots els seus atractius, des de Gijón i Oviedo fins a les serres verdes. Reserveu en aquests hotels amb piscina climatitzada a Astúries!

Els 9 millors hotels a Astúries amb piscina climatitzada

Parador de Corias

Parador de Còries

★★★★
El Parador de Corias està ubicat en un monestir del segle XI a Cangas del Narcea, a Astúries, i compta amb una zona d’exposició que acull restes arqueològiques de l’estructura original.
Veure Opinions + Fotos

 

La Piconera Hotel & Spa

La Piconera Hotel & Spa


★★★★
La Piconera Hotel és a Sardalla, a la costa asturiana, i ofereix habitacions amb aire condicionat i spa amb piscina coberta per un suplement. Té vistes meravelloses a la muntanya, restaurant i WiFi gratuïta.
Veure Opinions + Fotos

 

Les Caldes by blau hotels

Les Caldes by blau hotels

★★★★
Les Caldas by blau hotels es troben al camp, a 6 km d’Oviedo, i forma part de l’spa Les Caldas Villa Termal. Les habitacions d’aquest hotel de disseny tenen minibar i WiFi gratuïta.
Veure Opinions + Fotos

 

Doncs nosaltres t’instem en primer lloc a conèixer Gijón. Un no pot anar a Astúries i no visitar una capital com aquesta. Banyada pel Mar Cantàbric Gijón té absolutament de tot, des d’edificis de gran bellesa com la Universitat Laboral, passant pel Moll o el Parc del Turó de Santa Catalina, fins a la magnífica platja de Sant Llorenç. Imprescindible.

Encara que si el que teniu són grans i històriques urbs, aleshores, abans que els seus habitants se’ns enfadin, també cal recordar-se d’Oviedo. A diferència de Gijón, Oviedo no gaudeix de platja, però la seva riquesa cultural és incontestable. Esglésies com Santa Maria del Naranco o Sant Isidoro, a més de la Catedral de Sant Salvador i el Museu de Belles Arts, en donen fe. Si ets un culturetes segur que aquí ho passes pipa, i si ho fas escollint algun d’aquests hotels barats amb spa o piscina climatitzada d’Astúries, molt millor.

Cerca cases rurals amb piscina climatitzada a Asturias

Aquesta és una de les regions més verdes del país, i per això trobaràs una infinitat d’hotels rurals amb piscina a Astúries. On? Qualsevol punt dels Pics d’Europa és un bon lloc, com ara Covadonga i els seus voltants. Els Llacs de Covadonga és un dels parcs naturals més importants del país. És una excursió que no et vols perdre sense importar l’època de l’any, en què sempre t’envoltaràs de les serres asturianes verdes.

Troba hotels a Astúries amb piscina coberta

Una cosa del que encara no hem parlat és dels pobles costaners d’Astúries, que es troben entre el que és més bonic d’Espanya. N’hi ha un de particularment bell i aquest és Cudillero. Aquest petit poble de cara al mar, emplaçat de forma escalonada en un turó, compta amb unes cases de façanes molt acolorides, dibuixant un paisatge que enamora des del primer moment. Totalment recomanable fer turisme, ja que trobaràs un bon nombre d’apartaments barats amb piscina.

De la mateixa manera, fa mal deixar-se al tinter poblacions com Lastres, Avilés o Llanes, però si cal destacar-ne una altra, Ribadesella és d’aquelles localitats que un ha de conèixer. La seva extensa platja i aquest caràcter pesquer tan característic dels pobles de costa, apreciable al moll i la magnífica oferta gastronòmica de la ciutat, són un bon motiu per deixar-te caure per aquestes terres. Què tal buscar hotels davant de la platja en aquests poblets? Com veus, no et faltaran llocs per gaudir dels nostres hotels amb piscina climatitzada a Astúries, així que selecciona bé!